Kontakt os på tlf.: 2128 7763 eller e-mail aksel@gartnernoergaard.dk

Firmaprofil​

Firmaet har eksisteret siden 1997 og har med tiden også specialiseret sig i de "anderledes" projekter, og er hele tiden undervejs med nye udfordringer.

Vores opgaver er alsidige, hvor det for det meste er private kunder, vi hjælper med løsninger, som passer til deres ønsker, behov og pengepung.

Den japanske havefilosofi står for os som et forbillede, netop fordi den indeholder alle elementer for at skabe de rigtige rammer for harmoni og velvære. Så selv i "almindelige" haver vil det skinne igennem, at der er balance i tingene, når vi har været på besøg.

​Vi skaber individuelle løsninger i tæt samarbejde med kunden, og bestræber os på at udføre arbejdet i høj kvalitet, hvor der er indbygget en garanti, og sætter en ære i at levere et produkt, som alle kan være stolte af.

Vi er en del af Team Flisehaven sammen med Grejsdalens planteskole, Flisehaven, havearkitekter og indretningsarkitekter, hvilket sætter os i stand til at løse opgaver inde og ude, som også omfatter produkter fra hele verden.​​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag​ »

​Anlægsgartner Aksel Nørgaard

Ingemannsvej 3

7100 Vejle

Tlf.: 2128 7763

E-mail: aksel@gartnernoergaard.dk

CVR: 13058040​