Kontakt os på tlf.: 2128 7763 eller e-mail aksel@gartnernoergaard.dk

​Surbundsbede i haven​

Surbundsbede er udelukkende udført med naturmaterialer. Gro-mediet er døde planter (spagnum), blandet op med den lokale muld. Her er der mulighed for at lege, tage naturen ind i haven i form af mellemstore kampesten, både som bedkant, men også inde i bedet. Planter og sten klæder hinanden!

Valg af planterne er en verden for sig. Alene af rhododendron findes der ca 300 vildarter, uden at tage hybriderne med! Tæller man det hele med, kan man kombinere mellem ca. 1800 forskellige slags planter i et surbundsbed. Og de passer alle med hinanden. Man kan i den grad lave sit bed, så det står med blomster det meste af vækstsæsonen. Dernæst er der "grønheden", alle forskellige former, størrelser og farver af løv, mange af dem stedsegrønne!

Surbundsbede er bekostelige at anlægge, men har til gengæld den store fordel, at de er nemme at passe, også med hensyn til tilvækst af ukrudt. Det kan ikke lide at vokse i spagnum. Yderligere står surbundsbede også smukt om vinteren, idet der findes mange stedsegrønne typer planter, hver med sit særpræg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag​ »

​Anlægsgartner Aksel Nørgaard

Ingemannsvej 3

7100 Vejle

Tlf.: 2128 7763

E-mail: aksel@gartnernoergaard.dk

CVR: 13058040​