Kontakt os på tlf.: 2128 7763 eller e-mail aksel@gartnernoergaard.dk

Det grønne rum​

Planter er havens sanser. Med deres form, farver og dufte udgør de den ultimative oplevelse. De klæder haven på til fest. De er det, der giver én lyst til at bevæge sig rundt i sin have. Det er også det sværeste element. Hvad skal man vælge for at skabe det grønne rum? Hvad kan stå sammen? Kan man passe dem, som de fortjener? Hvor store bliver de med tiden?

Jeg plejer at sige i spøg, at kun en tåbe frygter ikke haven, men det er heller ikke helt løgn. Når man skal plante sin have til, eller forny den eksisterende, skal man tænke sig godt om.

Der er hundredvis af stilarter at tage fat på, og det kan hurtigt blive noget rod, hvis man ikke tænker sig om, eller begrænser sig til nogle få temaer.

Det er her, vi kan komme ind og give råd og vejledning. Vi plejer at tage udgangspunkt i Jeres ønsker og forventninger, og derfra byde ind med eventuelle forslag.

Vi vil på de følgende sider gå mere i dybden med de enkelte plantetemaer, omend der er så mange, at der kun vil blive beskrevet nogle få typer. Der er jo en have for hver matrikel, og vi er alle forskellige som mennesker!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag​ »

​Anlægsgartner Aksel Nørgaard

Ingemannsvej 3

7100 Vejle

Tlf.: 2128 7763

E-mail: aksel@gartnernoergaard.dk

CVR: 13058040​